Hotelli Pohjankievari, Kempele

Oiva majoituspaikkasi Oulun kupeessa

Majoitu helposti ja vaivattomasti Kempeleessä! Rauhallisella alueella sijaitsevasta Pohjankievarista ajat kymmenessä minuutissa Ouluun tai lentokentälle.

Perhehotelli Pohjankievarissa on lukuisia yhden ja kahden hengen huoneita, yksi perhehuone ja viisi huoneistoa. Samassa pihapiirissä sijaitseva huoneistohotellimme Kievarinhovi tarjoaa tasokkaan majoitusvaihtoehdon.

Ravintolastamme voit ilta-aikaan tilata ruoka-annoksia ja juomia. Kokoustiloja meillä on kaksi, joista suurempi sopii jopa sadalle vieraalle. Paikoitusalueeltamme löydät lämpöpistokepaikkoja ja tilaa riittää myös isommille ajoneuvoille.

Lämpimästi tervetuloa!

Yleinen info

Saat huoneen käyttöösi saapumispäivänä klo 15.30. Huoneiden luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Hotellihuoneen hintaan sisältyy aamiainen, internetyhteys, iltasauna ja autopaikoitus. Käytössäsi on myös kabinetti, jossa on yhteinen jääkaappi, pakastin, kahvinkeitin ja mikroaaltouuni sekä silitysmahdollisuus.

Sauna lämpiää päivittäin:
Sunnuntaista torstaihin on yleisvuoro klo 18.00–22.00 – naiset voivat varata oman 30 min. vuoronsa.
Perjantaista lauantaihin klo 18.00–22.00 parittomat tunnit ovat miesten ja parilliset tunnit naisten vuoroja.

Aamiainen on tarjolla arkisin klo 5.45–9.00 ja viikonloppuisin sekä pyhäpäivisin klo 8.00–10.00. Tarvittaessa onnistuu myös omatoiminen varhaisaamiainen: teethän tilauksen viimeistään saapumistasi edeltävänä päivänä. Samalla varoitusajalla voit kysyä huoneeseesi pinnasänkyä (10 € / yö) tai lisävuodetta (30 € / yö).

Voit majoittua meillä myös lemmikkisi kanssa, kun ilmoitat asiasta etukäteen. Lemmikeistä veloitamme lisämaksun 15 € / huone / oleskelu. Kiitos kun huomioit myös muut vieraamme!


Huoneet

Yhden hengen huone

Huoneissa on oma wc ja suihku, taulu-tv, työpöytä sekä jääkaappi.

Kahden hengen huone

Huoneissa on oma wc ja suihku, taulu-tv, työpöytä sekä jääkaappi.

Perhehuone

Perhehuoneessa on parisänky sekä kaksi erillistä vuodetta, oma wc, suihku, hiustenkuivaaja, taulu-tv, työpöytä sekä mikro ja jääkaappi.

Huoneisto neljälle vieraalle

Huoneistossa on oma wc ja suihku, hiustenkuivaaja, taulu-tv ja keittiö.

Huoneisto kuudelle vieraalle

Kuuden hengen huoneistossa on varusteina wc ja suihku, hiustenkuivaaja, taulu-tv, työpöytä sekä mikro, kahvinkeitin ja jääkaappi. Toisessa huoneistoista on lisäksi keittiö ja se soveltuu majoitukseen seitsemälle vieraalle 30 euron lisämaksusta.